HomecolumnMerkenMensen sponsort de Holland7 tijdens Row4Rights 2011

Sponsor Holland7 Row4Rights 2011

roeiteam

Row4Rights is een uitdagend 7-daags roei avontuur op de Donau. De start ligt in Oostenrijk en de finish 400 kilometer stroomafwaarts in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De tocht voert dwars door overweldigende natuur en langs indrukwekkende steden. Het roeien door natuurgebieden en historische plaatsen als Wenen, Bratislava en Boedapest in combinatie met het leveren van een topprestatie, maakt Row4Rights tot een uniek evenement in Europa. Naast deze sportieve prestatie steunen de ploegen met hun sponsoropbrengsten lokale en internationale projecten van Amnesty International en het European Anti Poverty Network, twee organisaties die zich richten op mensenrechten en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen. De ploegen roeien dus ook voor de regio waar ze doorheen komen.

De Holland7 is een gemengd team dat bestaat uit Karlijn Nigg (Captain), Eva ten Brink, Max Van Den Boom, Sebastiaan Kruijf, Nico van den Oever, Leonie Vocking en Lisanne van Wijngaarden.

“Voor ons is het een hele uitdaging om 400 kilometer af te leggen op één van de mooiste waterwegen in Europa en tegelijkertijd aandacht te vragen voor de problemen die in diezelfde regio spelen. Met hulp van sponsoren kunnen wij ook meteen een bijdrage leveren aan het verbeteren van de situatie in die regio.

Elk lid van ons team heeft al een jaar of meer ervaring in competitief roeien en omdat dat iets is wat wij goed kunnen, willen wij dat op deze manier gebruiken om iets te doen wat een verschil kan maken.

MerkenMensen is tijdens deze uitdaging één van onze grootste sponsoren; ze hebben een substantiële bijdrage geleverd om ons de kans te geven aandacht en geld te verzamelen voor dit goede doel. Wij willen MerkenMensen hartelijk bedanken voor hun steun en we beloven dat wij ons uiterste best zullen doen om de 400 kilometer tot een goed einde te brengen.

De Holland 7


Terug naar columnoverzicht.