HomeWat doen wij?

Merken maken is mensenwerk

Sterke merken zijn gebouwd op een solide strategisch fundament. En elke dag zijn het de medewerkers die het merk invulling geven. Daarom biedt MerkenMensen training en advies voor merken die sterk willen zijn en mensen die hun bijdrage daaraan willen ontdekken en ontwikkelen. Onze aanpak is verrassend, onderzoekend en vooral praktisch.

 

Wij zorgen voor tastbare, duurzame resultaten. Ons advies is pragmatisch en passend bij de organisatie. We beperken ons niet alleen tot strategie. De adviezen kunnen worden uitgebreid met productideeën, communicatieconcepten of distributieconcepten. Wij vinden het belangrijk om een stevig draagvlak te creëren in de organisatie.

 

Onze trainingen zijn als een ontdekkingsreis. Samen met onze opdrachtgevers formuleren wij merkwaardig gedrag van medewerkers en samen met de medewerkers implementeren wij dat. In trainingen streven wij naar een zo hoog mogelijke betrokkenheid van de deelnemers. Onder andere door ze verantwoordelijk te maken voor hun eigen leerdoelen. Zo duurt het effect van de training langer en is het groter.